0
0
Σύνολο: €0,00
  • Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η εταιρεία J.BO ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2019. Είναι ένα online κατάστημα που απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες, αλλά και σε ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η μόδα και το στυλ. Τα προϊόντα μας προορίζονται για διάφορες ηλικιακές ομάδες, αλλά και προτιμήσεις. Το online κατάστημα μας είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας εύκολα και γρήγορα!

Η J.BO ήταν μία ιδέα, που μετά από πολλή προσπάθεια και θέληση έγινε πραγματικό Brand! Είμαστε τρεις νέοι άνθρωποι, γεμάτοι αγάπη γι' αυτό που έχουμε δημιουργήσει και δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε κάθε μέρα για να γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι για εσάς.

Θέλουμε η δουλειά μας να έχει, όσο το δυνατόν, θετικό αντίκτυπο σε όλους μας τους πελάτες, παλιούς και νέους. Επιμένουμε πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας και επιθυμούμε να είστε ευχαριστημένοι από τις αγορές σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε την περιήγησή σας στο site μας από το Blog μας, στο οποίο θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα άρθρα. Έπειτα, μια ματιά στα προϊόντα μας θα σας κάνει να μην ξέρετε τι να διαλέξετε. Γι' αυτό, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο Facebook ή στο Instagram και εμείς θα σας λύσουμε κάθε σας απορία!

Εάν είστε νέο μέλος της κοινότητας των #jbogirls, μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο Newsletter μας και να κερδίσετε 10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά!

Ανακαλύψτε την J.BO και γίνετε αυτό που πραγματικά θέλετε!

 

Στοιχεία Εταιρίας 

Επωνυμία: J.BO - Δημήτριος Μπομπότας 
Τηλ. Επικοινωνίας: (+30) 23920 25855
Έδρα: Αμπελοκήπων 55 & Ιωνίας, Περαία Θεσσαλονίκη, 57019, Ελλάδα
Α.Φ.Μ.: 137406115
Δ.Ο.Υ.: Καλαμαριάς

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα μας. Με τη χρήση της, αποδέχεστε τους όρους χρήσης των cookies.