0
0
Σύνολο: €0,00
  • Το καλάθι σας είναι άδειο.

Παραγγελίες & Παράδοση Προϊόντων

Τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση μέσω της J.BO φέρουν τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται σε κάθε προϊόν (τιμή, μεγέθη, χρώματα, σχέδια κλπ), τα οποία είναι αληθή. Οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπο είναι σε ευρώ, και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%, εκτός από τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής, τα οποία προστίθενται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Η παραγγελία των προϊόντων πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση και αποστολή της ειδικής φόρμας παραγγελιών που εμφανίζεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα κατα την δημιουργία παραγγελίας. Η παραγγελία θεωρείται ληφθείσα εφόσον ο καταναλωτής λάβει σχετική ενημέρωση για αποδοχή της παραγγελίας του στην οθόνη του και μέσω email, το οποίο θα καταγράφει όλες τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, όπως το προϊόν, το κόστος και τον τρόπο πληρωμής. Με την λήψη της σχετικής ενημέρωσης, η παραγγελία θεωρείται δεσμευτική.

Η ολοκλήρωση της πώλησης των αγαθών της J.BO, τελεί υπό την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας τους κατά τον χρόνο της παραγγελίας. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των παραγγελθέντων προϊόντων, η εταιρία σας ενημερώνει αντίστοιχα και δεν αποδέχεται την παραγγελία.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε αλλαγής σε σχέση με την παραγγελία, η εταιρία θα επικοινωνεί μαζί σας στα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει κατά την εγγραφή σας ή την είσοδό σας στην ιστοσελίδα.

Εφόσον η παραγγελία ολοκληρωθεί και τα αγαθά είναι έτοιμα προς παράδοση, ο καταναλωτής θα λαμβάνει σχετική ειδοποίηση μέσω email για την ολοκλήρωση της παραγγελίας του και την παραλαβή της σύμφωνα με τον τρόπο που έχει επιλέξει κατά την υποβολή της παραγγελίας.

Χρεώσεις

Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται κάθε φορά ανάλογα με την παραγγελία του καταναλωτή, ο οποίος ενημερώνεται κατά την ολοκλήρωση της σχετικής παραγγελίας. (Οι παρακάτω τιμές ενδείκνυται για παραγγελίες έως 1 κιλό. Για παραγγελίες με μεγαλύτερο βάρος πιθανόν θα υπάρξουν διαφορετικές χρεώσεις.)

ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

  • Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-3 εργάσιμες ημέρες. 
  • Τα έξοδα αποστολής είναι 2,00€ για όλη την Ελλάδα.
  • Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,00€.
  • Δωρεάν έξοδα αποστολής με παραγγελίες άνω των 50,00€.

ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

  • Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 5-10 εργάσιμες ημέρες.
  • Τα έξοδα αποστολής για Κύπρο είναι 15,00€.
  • Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 2,00€.
  • ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής για Κύπρο με παραγγελίες άνω των 100,00€.

 

Για επείγουσες παραγγελίες και παραδόσεις τα Σάββατα, υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Παρακαλούμε, εάν επιθυμείτε επείγουσα παράδοση επικοινωνήστε μαζί μας στο email orders@jbo.gr ή στο τηλέφωνο 2392 025 855, ώστε να σας εξυπηρετήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα.

Τα προϊόντα αποστέλλονται με την εταιρία ELTA COURIER.

 

elta-courier-logo-payment-delivery

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα μας. Με τη χρήση της, αποδέχεστε τους όρους χρήσης των cookies.