0
0
Σύνολο: €0,00
  • Το καλάθι σας είναι άδειο.

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής που διαθέτει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι οι παρακάτω:

Με PayPal:

Εφόσον διαθέτετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας, μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Paypal.

Με Κατάθεση σε λογαριασμό Eurobank:

Δικαιούχος Λογαριασμού: Μπομπότας Δημήτριος
IBAN: GR8102600940000010200941247
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0094.01.0200941247

Με Αντικαταβολή:

H εξόφληση της παραγγελίας γίνεται ταυτόχρονα με την παραλαβή της στον διανομέα. Το κόστος είναι 2.50€ και προστίθεται στο συνολικό ποσό της παραγγελίας. Η αντικαταβολή υποστηρίζεται μόνο για αποστολές στην Ελλάδα.

Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα:

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται την πληρωμή μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών, μέσω της εταιρείας EveryPay. Αποδεκτές κάρτες: MASTERCARD, VISA, AMERICAN EXPRESS, DINERS, DISCOVER.

Ασφάλεια συναλλαγών & Απόρρητο Δεδομένων

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η EveryPay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της EveryPay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA, MasterCard & American Express. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

Κρυπτογράφηση

Κατά την περιήγηση του χρήστη στον ιστότοπο μας, όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα του χρήστη κρυπτογραφούνται με βάση το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128-bit. Η κρυπτογράφηση αποτελεί τρόπο κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον αποδέκτη της, ο οποίος την αποκωδικοποιεί με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Προϋποθέσεις Συναλλαγών

Η  διαδικασία παραγγελίας γίνεται έπειτα από συμπλήρωση της ειδικής φόρμας παραγγελιών, που εμφανίζεται κατά την διάρκεια της παραγγελίας, με δυνατότητα, αλλά όχι υποχρέωση εγγραφής του χρήστη. Τα απαιτούμενα στοιχεία είναι απαραίτητα για την διεκπεραίωση της παραγγελίας. Η εγγραφή πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας. Ο χρήστης είναι υποχρεωμένος να διαβάσει, να κατανοήσει και να αποδεχθεί τους παρόντες όρους, ώστε να δηλώσει ότι καταχωρεί ηλεκτρονικά τα προσωπικά του στοιχεία. Η εταιρεία δεν αποθηκεύει στοιχεία πιστωτικών/χρεωστικών καρτών.

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα μας. Με τη χρήση της, αποδέχεστε τους όρους χρήσης των cookies.