0
0
Σύνολο: €0,00
  • Το καλάθι σας είναι άδειο.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Σύμφωνα με την νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών, επιστρέφοντας μας το προϊόν, χωρίς καμία υποχρεωτική αιτιολογία. Το δικαίωμα υπαναχώρησης ισχύει εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, χωρίς φθορές, και με την απόδειξη αγοράς.

Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται με ΕΛΤΑ COURIER ή με οποιαδήποτε άλλη κούριερ της επιλογής σας (εκτός ταχυδρομείου) και τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Εφόσον λάβουμε το προϊόν, θα σας επιστρέψουμε το ποσό του προϊόντος, το οποίο έχετε καταβάλει για τη συγκεκριμένη αγορά, με τον ίδιο τρόπο που το έχετε εξοφλήσει. Στην περίπτωση που έχετε κάνει την εξόφληση με αντικαταβολή, θα σας επιστρέψουμε το ποσό σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

Όροι και προϋποθέσεις για την άσκηση του δικαιώματος Υπαναχώρησης

Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορείτε να το ασκήσετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ώστε να θεωρηθεί εμπρόθεσμη και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον αιτιολόγηση από εσάς.

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να είναι στην αρχική του κατάσταση, να είναι άθικτη η συσκευασία και να περιλαμβάνονται όλα τα παρελκόμενα, τυχόν δώρα, συνοδευτικά προϊόντα και ταμπελάκια. 

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει χάσει την αξία του λόγω κακής μεταχείρισης, όπως φθορές, θα πρέπει να το αποκαταστήσετε με χρηματική αποζημίωση της αξίας του. Σε αυτήν την περίπτωση από το ποσό που θα σας επιστρέψουμε, θα αφαιρεθεί η συγκεκριμένη χρηματική αποζημίωση. Σε κάθε τέτοια περίπτωση θα ενημερωθείτε πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία πίστωσης και επιστροφής των χρημάτων.


Εξαιρέσεις του Δικαιώματος Υπαναχώρησης

Το δικαίωμα Υπαναχώρησης δεν ισχύει για τις περιπτώσεις που εξαιρούνται από την κείμενη νομοθεσία και νομολογία, όπως προϊόντα που έχουν κατασκευαστεί για εσάς με δικές σας προδιαγραφές, υπηρεσίες που έχουν ήδη εκτελεστεί, προϊόντα που δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή για λόγους υγείας εφόσον έχουν αποσφραγιστεί. 


Επιστροφή λόγω παράδοσης λανθασμένου προϊόντος

Στην περίπτωση που το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την αγορά του χωρίς χρέωση μεταφορικών. Η επιστροφή του προϊόντος, σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να γίνει μόνο εάν το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και με πλήρη αυθεντική συσκευασία. Η επιστροφή για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις γίνεται με δικό μας κόστος με βασική προϋπόθεση ότι έχει προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της J.BO στο τηλέφωνο 23920 25855 ή με τη φόρμα επικοινωνίας.


Αλλαγές προϊόντος 

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Οι αλλαγές γίνονται δεκτές σε περιπτώσεις λάθος μεγέθους, διαφορετικού χρώματος ίδιου κωδικού ή σε προϊόντα ίσης αξίας. Σε περίπτωση αλλαγής με προϊόν μεγαλύτερης αξίας, επιβαρύνεστε την διαφορά. Σε περίπτωση αλλαγής με προϊόν μικρότερης αξίας, οι αλλαγές δεν γίνονται δεκτές.

Η αλλαγές πραγματοποιούνται χέρι με χέρι με την εταιρία κούριερ που συνεργαζόμαστε. Σφραγίζετε το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε, εμείς σας στέλνουμε το καινούριο προϊόν και εσείς δίνετε το παλιό στον κούριερ όταν έρθει να κάνει την παράδοση.

Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. 

Βασική προϋπόθεση  για να γίνει αλλαγή, είναι να προηγηθεί επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της J.BO στο τηλέφωνο 23920 25855 ή στη φόρμα επικοινωνίας για πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για την επιστροφή/αλλαγή.

 

Ακυρώσεις Παραγγελιών

Σε περίπτωση οποιασδήποτε ακύρωσης κάποιας παραγγελίας, ο καταναλωτής πρέπει να επικοινωνήσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, πριν σταλεί η παραγγελία, στο τηλέφωνο 23920 25855. 

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας στην ιστοσελίδα μας. Με τη χρήση της, αποδέχεστε τους όρους χρήσης των cookies.